Ruckus Wireless

Ruckus Wireless is een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur. Het bedrijf beschikt over een breed scala indoor en outdoor Smart Wi-Fi producten voor het MKB, Enterprise en ISP’s en heeft meer dan 30.000 eindgebruikers wereldwijd.

De Ruckus technologie is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van de Wi-Fi capaciteit en dekking, waarbij veel uitdagingen zijn door de enorme groei in verkeer op draadloze netwerken door mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dankzij de gepatenteerde Wi-Fi technologie bieden de ZoneFlex producten mobiele connectiviteit die betrouwbaar is en in staat is om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen.

In combinatie met gepatenteerde technologieën als Beamflex en ChannelFly is Ruckus Wireless de beste oplossing in de meeste situaties. De betrouwbaarheid van de Ruckus Wireless producten is de basis van het succes. Daarnaast kan de gebruiker rekenen op voldoende dekking, bereik en gebruikersgemak. Ruckus onderscheidt zich in het ontwikkelen van hun patenteerde Wi-Fi technologie. Hiermee hebben zij al een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding bereikt en zullen zij dit ook in de toekomst blijven bieden.

Ruckus Smart Wi-Fi is uniek dankzij:

  • Adaptive Signal Control: Intelligent Wi-Fi signaal dat automatisch het meest geschikte pad tussen access point en device kiest.
  • Interference Mitigation: De access points van Ruckus herkennen interferentiebronnen en zijn in staat om deze te omzeilen.
  • Capacity-driven Channel Assignment: Door continue de beschikbare bandbreedte op de kanalen te meten, kunnen de access points van Ruckus automatisch het beste kanaal kiezen.
  • Dynamic Polarization Diversity: Devices – en het gebruik hiervan – veranderen waardoor er een stabiel Wi-Fi signaal nodig is om deze staand, liggend en bewegend te kunnen bedienen.
  • Maximized Signal Strength: De access points van Ruckus zenden een krachtig signaal uit voor voldoende bereik en dekking.
  • Network Capacity Optimization: Bij alle vendoren verschilt het aantal Mbps op de datasheet of website vaak van die in de praktijk. 
  • Een intelligent Wi-Fi signaal is cruciaal om gebruikers voldoende bandbreedte te kunnen bieden, voornamelijk op drukbevolkte locaties.

Onze merken

Ik heb een vraag