RoutIT

RoutIT levert via partners een compleet dienstenportfolio voor het MKB. De diensten starten met de verbinding over fiber, koper of 3G/4G. Als de verbinding is gerealiseerd kunnen alle mogelijke diensten worden aangeboden zoals Pinnen over IP, IP-VPN, Telefonie, Video, Firewall, Dataopslag en Backup, virtuele machines en Cloud applicaties. Internet is onderdeel van elke RoutIT IP-verbinding.

Zakelijke VoIP telefonie van RoutIT

Overal bereikbaar via één nummer. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van RoutIT, en verlaagd HIP uw gesprekskosten.

ROUTIT Connectivity

Landelijke dekking, hoge bandbreedtes en keuze uit diverse leveranciers. Doordat het RoutIT netwerk fijnmazig is kunnen wij altijd een passende aanbieding doen.

ROUTIT Security

Met behulp van het RoutIT IP-VPN kunnen uw diverse locaties met elkaar worden verbonden. Deze verbindingen lopen volledig buiten het internet om en zijn dus zeer geschikt voor het vervoer van uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Er kunnen tevens harde garanties gegeven worden over de ongestoorde afhandeling van tijdkritisch netwerkverkeer zoals telefonie of werkplekken op afstand.

De RoutIT firewall mShield zorgt ervoor dat een IP-VPN wordt voorzien van een centrale internetontsluiting. Hiermee hoeft u niet meer te investeren in dure firewalls op locatie maar kunt u deze als een dienst bij RoutIT afnemen. Daarnaast is er geen single point of failure meer; als de internetverbinding op uw hoofdkantoor wegvalt dan blijft de internetverbinding met de overige vestigingen behouden.

Met de RoutIT mSSL en mVPN dienst is het tevens mogelijk om thuiswerkers te voorzien van een veilige manier om op het bedrijfsnetwerk in te loggen. Uw medewerker gaat naar een weblink, vult daar zijn gegevens in en logt zo op een veilige manier in op het bedrijfsnetwerk.

RoutIT biedt daarnaast ook de mogelijkheid om mobiele (data) simkaarten direct met het IP-VPN, het al beveiligde netwerk, te verbinden. Daarmee hoeft een mobiele medewerker geen aanvullende handelingen uit te voeren om op een veilige manier verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.

ROUTIT Cloud

RoutIT is toonaangevend leverancier van Clouddiensten. U kunt uw klanten voorzien van een door RoutIT gehoste virtuele server. Daarmee heeft uw klant geen hoge eenmalige kosten meer voor de aanschaf van een nieuwe server. Daarnaast kan een virtuele server altijd met uw klant mee groeien – of krimpen.

ROUTIT Mobiel

Overal bereikbaar met de mogelijkheid tot integratie met de hosted telefooncentrale. RoutIT biedt diverse zakelijke mobiele proposities, zodat u altijd een passende oplossing heeft voor ieder type gebruiker. Er is toegang tot het supersnelle mobiele 4G netwerk van KPN en interessante extra’s zoals vast-mobiele integratie.

Onze merken

Ik heb een vraag