Trapo Nederland BV - Breukelen

Trapo is leverancier van industriële oplossingen voor het logistieke deel van productielijnen in West-Europa. Bij deze oplossingen integreert Trapo o.a. transportbanen, robots, verpakkingsmachines en industriële automatisering. Wij werken vanuit onze vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België en Frankrijk.

Trapo is leverancier van industriële oplossingen voor het logistieke deel van productielijnen in West-Europa. Bij deze oplossingen integreert Trapo o.a. transportbanen, robots, verpakkingsmachines en industriële automatisering. Wij werken vanuit onze vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België en Frankrijk. Trapo is al klant bij Tracks sinds 1997. In die tijd zat Tracks nog in een klein kantoortje aan de Santpoorter straat in Haarlem.

“Ik woonde daar vlakbij en reed elke dag op weg naar kantoor langs Tracks. Zo is ook het contact ontstaan. Ik ben zelf computertechnicus en doe veel kleine systeembeheerklussen zelf, maar Tracks doet het algemene beheer van onze bedrijfsnetwerken, ook voor ons kantoor in België en Frankrijk,” vertelt Patrick.

Daarnaast levert Tracks vrijwel alle computers en servers, maar nemen wij ook diensten bij hen af, zoals Microsoft 365, VOIP Hosted telefonie, Fiber verbindingen en het beheer en onderhoud van de ICT. Wij zijn heel tevreden over Tracks. Het is een relatief kleine firma, maar ze hebben veel expertise in huis en kunnen flexibel inspelen op onze wensen. Ik zou Tracks zeer zeker aanbevelen bij kleine en middelgrote organisaties (MKB).

Ik heb een vraag