Intos Interior Solutions - Haarlem

Sinds 1991 is INTOS uitgegroeid tot één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland. INTOS verzorgt complete inrichtingsprojecten van schets tot oplevering in Nederland, alsook internationaal. 

INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker. Tracks verricht verschillende ict-gerelateerde werkzaamheden voor ons. “Wij zijn erg tevreden over Tracks en bevelen hen waar mogelijk aan bij andere bedrijven binnen ons netwerk!”, aldus Phil Rijkhoff.

Tracks verricht al meer dan 10 jaar het beheer en onderhoud aan ons ICT platform. Er wordt gebruik gemaakt van een flink aantal Grafische CAD computersystemen, Thin Client systemen, Portable device ’s van Microsoft als de Microsoft Surface series. In totaal zijn er 80-100 actieve werkplekken in gebruik Op dit moment is er een voorbereiding in werking om gebruik te maken van Microsoft Virtual Desktop omgevingen  en Microsoft AZURE. Veilige moderne werkplekken en Security oplossingen staan hoog in het vaandel.

Ik heb een vraag