De Knikker - Alphen aan den Rijn

Al meer dan 30 jaar is De Knikker in Alphen aan den Rijn een vertrouwd adres voor de realisatie van uw nieuwe keuken of badkamer. Wij zijn sinds 2007 klant bij Tracks. In die tijd gingen wij over op Simar (een software en tekenpakket) en is Tracks bij ons in beeld gekomen. Tracks verricht diverse werkzaamheden voor ons.

Lees meer

Intos Interior Solutions - Haarlem

Sinds 1991 is INTOS uitgegroeid tot één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland. INTOS verzorgt complete inrichtingsprojecten van schets tot oplevering in Nederland, alsook internationaal. 

Lees meer

Trapo Nederland BV - Breukelen

Trapo is leverancier van industriële oplossingen voor het logistieke deel van productielijnen in West-Europa. Bij deze oplossingen integreert Trapo o.a. transportbanen, robots, verpakkingsmachines en industriële automatisering. Wij werken vanuit onze vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België en Frankrijk.

Lees meer

Hosper NL BV - Haarlem

Hosper is een bureau voor landschapsarchitectuur & stedenbouw. Hosper ontwerpt buitenruimten, objecten en landschappen van uiteenlopende schaalniveaus in de stad, aan de stadsrand en ver daarbuiten. Hosper maakt zorgvuldige ontwerpen met een sterke identiteit, die toekomstbestendig en klimaat adaptief zijn, maar bovenal aantrekkelijk voor mensen, planten en dieren…

Lees meer

BKVV Architecten - Amsterdam

Blok Kats van Veen Architecten (BKVV) is actief op de particuliere en zakelijke markt en is daarnaast ook werkzaam voor de overheid. Het bureau is gevestigd in Amsterdam-Noord en werkt zowel in Nederland als op het Afrikaanse continent. BKVV ontwerpt, ontwikkelt en bouwt onder andere woningen, utiliteitsgebouwen en paviljoens.

Lees meer

Schilt Engineering - Schoonhoven

Schilt Engineering BV is een bedrijf wat zich op de internationale markt voor machines voor de verwerking van betonstaal  begeeft. De focus ligt op de engineering, productie en doorontwikkeling van innovatieve machines.

Lees meer

Ik heb een vraag