Beentjes Transport

Haarlem, Heerhugowaard

Branche: Transport, distributie en opslag
Opgericht in 1939
Website: www.beentjes.nl


Voor al uw transportwensen

Beentjes Transport verzorgt goederendistributie in alle soorten en maten; inclusief afwijkende ladingen, zware zendingen en ADR-goederen. Zij staan er garant voor dat de verzending op tijd en in goede staat wordt afgeleverd; in de Benelux uiterlijk de volgende werkdag. Dankzij het uitgebreide wagenpark en de samenwerking met andere Teamtrans-vervoerders zijn zij in staat om snel en effectief te reageren op alle logistieke wensen.

Beentjes Transport blijft vooruit gaan
Met Beentjes Transport kiest u voor een professionele organisatie die zich continu ontwikkelt op het gebied van kennis en automatisering. Dankzij het track and trace systeem kunt u elk moment van de dag bekijken waar uw bestelling zich bevindt en wat de verwachte tijd van levering is. Klanten krijgen een e-mail of sms-notificatie dat de bestelling is verzonden en hoe laat deze wordt afgeleverd.


Uitdagingen

Vervanging van de verouderde servers door een moderne oplossing met minimale downtime (24/7) en simpel beheer om de kosten te reduceren. Alles met 1 aanspreekpunt voor een totale ontzorging van alle ICT-zaken.


Oplossing

Als hart van de ICT-omgeving een Fujitsu PrimeFlex Cluster oplossing in a box. Een High availability oplossing gebaseerd op servers, storage en Microsoft Server 2012 R2.


Betrouwbaar netwerk noodzakelijk

De gigantische 24/7 goederenstroom wordt op moderne wijze gereguleerd en gemonitord. Ieder pakket, pallet en container is voorzien van een barcode om dit geautomatiseerde logistieke proces in goede banen te kunnen leiden. Uitval en storingen van het ICT-netwerk geeft grote gevolgen voor de bedrijfsvoering en dienen tot een minimum te worden teruggebracht.


De opdracht aan Tracks was: zorg voor een betaalbaar ICT-systeem met een zeer hoge beschikbaarheid (24/7) die flexibel mee kan groeien met de toekomst de komende vijf tot tien jaar. Maar ook een ICT-omgeving welke eenvoudig te beheren is zonder al te hoge kosten.


Samen met Fujitsu heeft Tracks gekozen om een Fujitsu PrimeFlex “cluster in a box” oplossing te adviseren. PrimeFlex is een complete Microsoft serveromgeving bestaande uit servers, storage en netwerkbesturingssoftware van Microsoft. Speciaal ontwikkeld voor het MKB en mid-market organisaties die continue moeten beschikken over het ICT-systeem, bescherming van belangrijke bestanden en “business cirtical services”


De Fujitsu PrimeFlex clusteroplossing bestaat uit een Fujitsu Primergy CX-400, multi mode server chassis voorzien van twee power supplies en twee Fujitsu Primergy CX272 servers, elk voorzien van dual processor en shared storage. Een clusteroplossing met een zeer hoge beschikbaarheid in 24/7 omgevingen.


De voordelen

- Betrouwbare, flexibele en simpele “high availability” server en storage oplossing.
- Dual servers en power supplies met shared storage verhogen de beschiknaarheid enorm.
- Geen meerdere OS (operating system) nodig.
- Afname in energie (stroomverbruik).
- Eenvoudig schaalbaar m.b.t. toekomstige ontwikkelingen, toevoeging van virtuele servers zonder kosten.
- Simpel en eenvoudiger beheer en daardoor kostenbesparend.

 

 

Neem contact op