Over ons

Jouw ICT klaar voor de toekomst

Moderne ICT oplossingen met een ouderwetse service: doen wat je belooft!  Dat is al sinds 1990 de kernwaarde van onze organisatie. Iedere dag opnieuw zorgen wij ervoor dat bedrijven zowel intern als extern optimaal kunnen communiceren, slimmer en eenvoudiger kunnen samenwerken en vooral veilig verbonden zijn met elkaar. Een veilig en effectief ICT-netwerk voor jouw bedrijf creëren, waarmee jouw personeel zonder problemen kan werken is ons doel.

Wij verzorgen een compleet pakket aan moderne ICT oplossingen voor bedrijven waarmee wij voor organisaties een grote mate van beschikbaarheid en continuïteit garanderen. Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossingen voor je organisatie. Vaak zijn dat oplossingen gebaseerd op moderne Cloud-technologie maar soms ook nog op een hybride vorm, waarbij een deel in de Cloud gebruikt zal worden en een deel on-premise. We kijken ook naar zaken als IoT (Internet of Things) en virtuele werkplekken. 

Wij bieden een breed portfolio gekoppeld aan diepgaande kennis. Techniek is altijd in beweging. Daarom houden wij onze kennis voortdurend op niveau en besteden we veel aandacht aan opleiding van onze engineers, welke allround georiënteerd zijn en zo kennis van veel verschillende  ICT facetten hebben opgedaan. Helder communiceren, doen wat je afspreekt en leveren wat je belooft; dat zijn onze speerpunten om tot een wederzijds vertrouwen en tevredenheid te komen.

Wij zorgen dat alle gebruikte ICT-systemen onderhouden worden en mogelijke ongemakken snel en efficiënt worden verholpen. Door het continu monitoren (24x7) van systemen, het gebruik van managed services en proactief onderhoud zorgen wij voor een high availability omgeving.

Duurzame ICT

Met Green ICT wordt geprobeerd om het milieu en de energie- en andere hulpbronnen zoveel mogelijk te ontzien. Dit wordt gerealiseerd door het stroomverbruik te verlagen voor de gebruiker en bij de productie geen schadelijke stoffen te gebruiken. Apparaten die voldoen aan de eisen van Green ICT zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk, zoals Energy Star of een TCO certificaat. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van nieuwe ICT en bij aanverwante energiebesparende maatregelen.

Onze medewerkers staan voor u klaar.

Onze merken

Ik heb een vraag

MetMega is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel-, badkamer- en keukenbranche. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels, keukens en alle aanverwante producten.

Schilt Engineering BV is een bedrijf wat zich op de internationale markt voor machines voor de verwerking van betonstaal  begeeft. De focus ligt op de engineering, productie en doorontwikkeling van innovatieve machines.