Over ons

Een compleet pakket aan ICT oplossingen

Al sinds 1988 ontzorgen wij onze klanten door een compleet pakket aan ICT-oplossingen te bieden. Clouddiensten, traditionele ICT of een combinatie daarvan: Hybride ICT. Wij adviseren je de beste oplossing binnen je budget en begeleiden je bij de uitvoering en ingebruikname.


Ons doel is een effectief en veilig ICT-netwerk voor jouw bedrijf te creëren waarmee al je personeel zonder problemen kan werken. Dit is van grote waarde voor de continuïteit van je bedrijf en bespaart kosten. En heb je een probleem of een vraag? Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar!


Lees nu snel meer over hoe wij jou kunnen helpen. 


Duurzame ICT

Met Green ICT wordt geprobeerd om het milieu en de energie- en andere hulpbronnen zoveel mogelijk te ontzien. Dit wordt gerealiseerd door het stroomverbruik te verlagen voor de gebruiker en bij de productie geen schadelijke stoffen te gebruiken. Apparaten die voldoen aan de eisen van Green ICT zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk, zoals Energy Star of een TCO certificaat. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van nieuwe ICT en bij aanverwante energiebesparende maatregelen

Neem contact op