Over ons

Een compleet pakket aan ICT oplossingen

Al sinds 1990 ontzorgen wij onze klanten door een compleet pakket aan ICT-oplossingen te bieden. Clouddiensten, traditionele ICT of een combinatie daarvan: Hybride ICT. Wij adviseren je de beste oplossing binnen je budget en begeleiden je bij de uitvoering en ingebruikname.

Ons doel is een effectief en veilig ICT-netwerk voor jouw bedrijf te creëren waarmee al je personeel zonder problemen kan werken. Dit is van grote waarde voor de continuïteit van je bedrijf en bespaart kosten. En heb je een probleem of een vraag? Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar!

Lees nu snel meer over hoe wij jou kunnen helpen. 

Duurzame ICT

Met Green ICT wordt geprobeerd om het milieu en de energie- en andere hulpbronnen zoveel mogelijk te ontzien. Dit wordt gerealiseerd door het stroomverbruik te verlagen voor de gebruiker en bij de productie geen schadelijke stoffen te gebruiken. Apparaten die voldoen aan de eisen van Green ICT zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk, zoals Energy Star of een TCO certificaat. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van nieuwe ICT en bij aanverwante energiebesparende maatregelen.

Onze merken

Ik heb een vraag

Sinds 1991 is INTOS uitgegroeid tot één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland. INTOS verzorgt complete inrichtingsprojecten van schets tot oplevering in Nederland, alsook internationaal. 

MEGA Tegels en Badkamers is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en alle aanverwante producten.

Schilt Engineering BV is een bedrijf wat zich op de internationale markt voor machines voor de verwerking van betonstaal  begeeft. De focus ligt op de engineering, productie en doorontwikkeling van innovatieve machines.