Surface Book, flexibeler en krachtiger dan ooit

De nieuwe Surface Book is dé ultieme laptop. Het product van een innovatief en nauwkeurig ontwerpproces.  Kraakhelder en levendig beeld, betere grafische prestaties, meer snelheid en een acculevensduur tot wel 16 uur. De Surface Book heeft alles wat je nodig hebt voor technisch bouwen, ontwerpen, gamen en meer. En dat alles in een behuizing die dun en licht genoeg is om overal met je mee te nemen. Bovendien is de Surface Book voorzien van een afneembaar PixelSense™-scherm waarop je direct kunt creëren met de pen en aanraakfunctie.

 

PixelSense™-scherm met pen en aanraakfunctie

Het 13.5 insch scherm bestaat uit 6 miljoen pixels, waardoor je kunt genieten van een enorm hoge resolutie en levensechte kleuren. Afbeeldingen, video’s en videobellen, alles voelt echt. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos met de speciale pen en aanraakfunctie. Met de Surface-pen schrijf je op een natuurlijke manier, zoals je zou schrijven op een schrijfblok of zou schetsen in een schetsboek. Om alles nog makkelijker te maken is het scherm, dat met de Muscle Wire® op zijn plek gehouden wordt, met 1 druk op de knop los te koppelen. Daarmee biedt de Surface Book verschillende en flexibele gebruiksmodi.

 

Windows Hello, de veiligste Windows ooit

Ontgrendel je Surface snel en veilig met gezichtsherkenning van Windows Hello. Deze nieuwste versie van Windows is voorzien van een ingebouwde antivirussoftware, firewall en internetbeveiliging. Verder maakt deze versie maximaal gebruik van iedere innovatie zoals de nieuwste versie van Microsoft office, nieuwe 3D ervaringen en Windows Ink-werkruimte. Werk thuis, op je werk of onderweg snel met professionele software zoals SolidWorks, 3D CAD, AutoCAD, Revit en Adobe Premiere Pro®5.

 

Ook voor jou is er de perfecte Surface Book

Ervaar de kracht van een high-performance laptop in combinatie met de veelzijdigheid van een tablet. De Surface Book heeft alles in huis wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te kunnen, overal waar je dat maar wilt. 

 

Specificaties

  • i5/i7 Intel® CoreTM
  • Tot 2GB Videogeheugen
  • Tot 16 Uren Acculevensduur
  • Tot 1 TB SSD
  • Verkrijgbaar vanaf €1.649,00 incl. BTW

 

Advies nodig of heeft u een vraag?

Schroom dan niet en neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op +31 (0) 88 018 03 00 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op