NIEUW: NewStar zit/sta werkplek oplossing

Maak kennis met de nieuwste aanwinst in het NewStar assortiment. De NM-WS100BLACK is een zit/sta werkplek oplossing dat gezonder werken stimuleert door regelmatig in staande positie te werken. Onderzoek heeft uitgewezen dat het beter is om een paar uur van een werkdag staand te werken achter je computer. Met de NewStar NS-W100BLACK transformeer je je werkplek in een handomdraai van een zithouding naar stahouding. En vice-versa. 


Werk je met twee monitoren? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een NewStar monitorarm met klem of voet monteren en je bent klaar om te werken! 


Omschrijving

De NewStar zit-sta werkplek transformeert een standaard bureau in een gezonde zit-sta werkplek. Deze werkplek is voorzien van een ruime werkruimte en een lager gelegen toetsenbord- en muis houder. Deze werkplek beschikt over een geveerd liftmechanisme waarmee je eenvoudig kunt wisselen tussen zitten en staan in slechts een paar seconden.


Dit ergonomische product biedt je een maximum aan comfort, bewegingsvrijheid en productiviteit. Het biedt plaats aan apparatuur van maximaal 15kg / 33lbs, blijft stabiel en stevig op elke gewenste hoogte. Geniet van de voordelen van een gezonde werkplek terwijl je werkt!


- Groot werkblad (90 x 64 cm) is geschikt voor twee monitoren of een monitor en een laptop.
- Ergonomisch toetsenbord- en muis plateau (70 x 30 cm) helpt nekklachten te voorkomen.
- Traploos in hoogte verstelbaar (13-50 cm) maakt een comfortabele staande of zittende houding mogelijk.
- Gasveer hefmechanisme maakt het mogelijk om gemakkelijk het bureau op en neer te bewegen, zelfs met uw computerapparatuur.
- Twee grepen activeren en deactiveren moeiteloos de hoogteverstelling.
- Stevige constructie blijft stabiel en solide zelfs volledig uitgeschoven.
-
Ook verkrijgbaar in witte uitvoering.


Geen montage nodig is klaar voor gebruik uit de doos. Prijs € 349,00 ex.btw

Neem contact op