De HP Elite x3

De HP Elite x3 is een handheld met de kracht van een PC dankzij de revolutionaire snelle processor. Het is het eerste mobile device dat specifiek ontwikkeld is voor de zakelijke gebruiker. De device is optimaal beveiligd voor bedrijven en is bestand tegen stof en water. De HP Elite x3  werkt met Windows 10 Mobile en heeft toegang tot zakelijke apps en bestaande desktopapplicaties met HP Workspace.

Een revolutie in mobielwerken
Je profiteert nu van de  combinatie van de kracht en productiviteit van een PC, de draagbaarheid van een tablet en de connectiviteit van een smartphone in 1 strak en veilig device. Als u het groter aan wilt pakken, dan sluit je met gemak via een dock een muis, toetsenbord en scherm aan. Je schakelt moeiteloos tussen al jouw schermen wanneer je via je dock een groot beeldscherm met Windows Continuum aansluit.


Onderweg toegang tot zakelijke apps
HP Workspace is door HP ontwikkeld om nieuwe vormen van mobiel werken mogelijk te maken voor bedrijven. Deze oplossing werkt met virtualisatie van de Windows- en andere zakelijke applicaties die u het meest gebruikt.


Leverbaar vanaf € 699,00 ex.btw

Neem contact op