Managed ICT services

Binnen de moderne bedrijfsvoering is een goed werkend ICT-systeem niet meer weg te denken. Door de hedendaagse techniek is het mogelijk om snel te schakelen en te communiceren. Aangezien de complexiteit van ICT toeneemt wordt het managen ervan een steeds grotere uitdaging. Het uitbesteden van ICT kan dan een goede oplossing zijn. Het uitbesteden van ICT wordt ook wel Managed ICT services genoemd.

Wat zijn Managed ICT Services?

De term Managed ICT Services staat dus voor het uitbesteden van ICT-gerelateerde werkzaamheden. Er zijn verschillende redenen om hiervoor te kiezen. Bijvoorbeeld omdat jouw organisatie zich meer wil focussen op de kernactiviteiten of omdat de ICT kosten te hoog oplopen. Maar ook wanneer ICT 24 uur per dag beschikbaar moet zijn of als er regelmatig storingen zijn, is het een goed idee om te kiezen voor Managed ICT Services.

De voordelen van Managed ICT services

Wanneer ICT een pijnpunt is binnen jouw organisatie, dan is het een goed idee om de ICT uit te besteden. Je hoeft de taken niet langer neer te leggen bij een werknemer en je hoeft ook geen ICT’er aan te nemen. In feite krijg je dus alle expertise en vaardigheden die jouw bedrijf nodig heeft, maar ben je hier zelf niet meer verantwoordelijk voor.

Wanneer je ervoor kiest om ICT uit te besteden betaal je maandelijks een vast bedrag. Hoge investeringen voor onderhoudskosten of kosten die je moet maken wanneer je een nieuw systeem integreert zijn dan verleden tijd.

Een ander groot voordeel van Managed ICT Services: door het uitbesteden van ICT kunnen jij en je collega’s zich richten op kernactiviteiten. Zo werk je effectiever en efficiënter.

Ga jij voor opslag in de cloud of lokaal?

Beschikt jouw bedrijf over een eigen datacenter? Dan kunnen we onze dienstverlening als Managed Service aanbieden bij jou op locatie. Kies je ervoor om je diensten onder te brengen in de cloud, dan adviseren wij je over de beste cloudoplossing voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Wil je meer weten over Managed ICT Services? Tracks helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Onze merken

Ik heb een vraag

MetMega is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel-, badkamer- en keukenbranche. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels, keukens en alle aanverwante producten.

Schilt Engineering BV is een bedrijf wat zich op de internationale markt voor machines voor de verwerking van betonstaal  begeeft. De focus ligt op de engineering, productie en doorontwikkeling van innovatieve machines.