ICT ontzorgen

Een goed werkend ICT-systeem is voor iedere organisatie van groot belang. Maar het uitvoeren van ICT-gerelateerde werkzaamheden is niet voor iedereen mogelijk. De kennis en tijd ontbreekt vaak en ICT is in dat geval dan ook een pijnpunt voor een onderneming.

Wij van Tracks begrijpen dat ICT een vak apart is. Daarom ontzorgen wij al jarenlang een breed scala aan ondernemingen door een compleet pakket aan ICT-oplossingen aan te bieden. Wil je weten waarom ICT het beste uitbesteed kan worden? Lees dan verder!

Het belang van een goed werkend ICT-systeem

ICT is de afkorting van Informatie en Communicatie Technologie. Onder ICT vallen alle verschillende informatiesystemen, communicatiesystemen en computers. Daarnaast worden ook alle bijbehorende elementen, die nodig zijn om systemen met elkaar te verbinden, tot ICT gerekend.

Binnen de moderne bedrijfsvoering is een goed werkend ICT-systeem inmiddels niet meer weg te denken. Hedendaagse techniek ondersteunt namelijk alle activiteiten van een bedrijf. Door techniek is het mogelijk om snel te schakelen en te communiceren.

De voordelen van ICT uitbesteden

Dat ICT een belangrijke rol speelt binnen de bedrijfsvoering is een feit. De komende jaren zal de hoeveelheid aan ICT-gerelateerde taken gelijk blijven of zelfs nog verder toenemen. Is ICT ook een pijnpunt binnen jouw organisatie, dan is het een goed idee om de ICT uit te besteden. Je hoeft de taken niet langer neer te leggen bij iemand binnen de organisatie en je hoeft ook geen ICT’er in dienst te nemen. Kort gezegd krijg je alle expertise en vaardigheden die jouw bedrijf nodig hebt, zonder hiervoor zelf verantwoordelijk bent.

Wanneer je ervoor kiest om ICT uit te besteden betaal je maandelijks een vast bedrag. Indien je het ICT-beheer in eigen handen houdt, kan het voorkomen dat je regelmatig grote investeringen moet doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoudskosten of kosten die je moet maken wanneer je een nieuw systeem integreert.

Daarnaast is er nog een ander groot voordeel. Door het uitbesteden van ICT kunnen jij en je collega’s zich richten op de werkzaamheden waar jullie echt goed in zijn. Door te focussen op kernactiviteiten en al het andere uit te besteden werk je effectiever en efficiënter.

Info en contact

Lijkt het uitbesteden van ICT jou een goede keuze en wil je meer weten over Tracks? Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar! Stuur een mailtje naar info@tracks.eu, bel naar 088 018 03 00 of vul ons contactformulier in.

Onze merken

Ik heb een vraag

MetMega is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel-, badkamer- en keukenbranche. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels, keukens en alle aanverwante producten.

Schilt Engineering BV is een bedrijf wat zich op de internationale markt voor machines voor de verwerking van betonstaal  begeeft. De focus ligt op de engineering, productie en doorontwikkeling van innovatieve machines.