Blogs

Managed ICT services

Binnen de moderne bedrijfsvoering is een goed werkend ICT-systeem niet meer weg te denken. Door de hedendaagse techniek is het mogelijk om snel te schakelen en te communiceren. Aangezien de complexiteit van ICT toeneemt wordt het managen ervan een steeds grotere uitdaging. Het uitbesteden van ICT kan dan een goede oplossing zijn. Het uitbesteden van ICT wordt ook wel …

Lees meer

Duurzame ICT

Niet alleen bij particulieren, maar ook bij steeds meer bedrijven staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Duurzaam produceren en consumeren is tegenwoordig de trend. Wist je dat er naast groene energie, ook groene ICT bestaat? In deze blog lees je alles wat je moet weten over duurzame (en groene) ICT.

Lees meer

ICT ontzorgen

Een goed werkend ICT-systeem is voor iedere organisatie van groot belang. Maar het uitvoeren van ICT-gerelateerde werkzaamheden is niet voor iedereen mogelijk. De kennis en tijd ontbreekt vaak en ICT is in dat geval dan ook een pijnpunt voor een onderneming.

Wij van Tracks begrijpen dat ICT een vak apart is. Daarom ontzorgen wij al jarenlang een breed scala aan ondern…

Lees meer

Wat is de beste cloudoplossing voor mijn bedrijf?

Werken in de cloud wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Benieuwd waarom steeds meer bedrijven kiezen voor de cloud? In dit artikel leggen wij uit waarom werken in de cloud ook voor jouw bedrijf een goede keuze is.

Lees meer

Voordelen van werken in de cloud

Werken vanuit de cloud is een veelgehoorde term. Maar wat houdt dit precies in? Met werken in de cloud wordt bedoeld dat het oproepen en opslaan van alle gegevens, software en bestanden op een andere plek gebeurt dan uw eigen locatie. Je slaat gegevens niet lokaal op, maar ‘in de cloud’. Cloud is de Engelse vertaling van ‘wolk’ en wordt gebruikt om aan te geven dat de…

Lees meer

Onze merken

Ik heb een vraag

MetMega is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel-, badkamer- en keukenbranche. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels, keukens en alle aanverwante producten.

Schilt Engineering BV is een bedrijf wat zich op de internationale markt voor machines voor de verwerking van betonstaal  begeeft. De focus ligt op de engineering, productie en doorontwikkeling van innovatieve machines.