Netgear

NETGEAR is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan zowel consumenten, bedrijven als service providers. De producten zijn gebouwd op basis van een variatie aan bewezen technologieën als WiFi, LTE, Ethernet en powerline en met een focus op betrouwbaarheid en easy-to-use.

De productlijn bestaat zowel uit bedrade als draadloze apparaten die netwerken, breedbandtoegang en netwerkconnectiviteit mogelijk maken. Deze producten zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de behoeften van de eindgebruikers.

Voor thuis

Het assortiment van easy-to-use producten helpt jou vaker en meer films te streamen, bijna alles op je tablet bekijken zonder bufferen, je huis te controleren vanaf je smartphone en al je dierbare herinneringen op te slaan en te beschermen. Jouw thuisnetwerk heeft de snelheid, het bereik en de prestaties die jij nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Voor bedrijven

Of je nu een klein bedrijf bent met grote ambities of een middelgroot bedrijf dat klaar is voor de volgende stap: je moet toegang en ideeën veilig kunnen uitwisselen, verschillende locaties veilig met elkaar verbinden en je personeel de middelen geven om optimaal te kunnen functioneren. NETGEAR biedt netwerk-, opslag- en veiligheidsoplossingen zonder de kosten en de 

complexiteit van een groot ICT-netwerk. Ons geavanceerde aanbod van betrouwbare en betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Voor Service Providers

Je klanten tevreden en loyaal houden is alles. NETGEAR is toegewijd aan jouw succes. Daarom levert NETGEAR de instrumenten en oplossingen die je nodig hebt om je particuliere en zakelijke klanten verbonden, productief en tevreden te houden. NETGEAR geeft aandacht aan de details die belangrijk zijn voor jou om maatwerk-, kostenefficiënte en schaalbare oplossingen te leveren.

Onze merken

Ik heb een vraag