Fujitsu

Fujitsu biedt een one-stop-shop aanbod van gestandaardiseerde producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen. Op basis van de behoefte van de klant worden deze bouwstenen samengevoegd tot een bedrijfszekere ICT-oplossing die past als maatwerk, zich snel kan aanpassen aan een wisselende capaciteitsbehoefte en desgewenst ook door Fujitsu gemanaged wordt. Het ontzorgen van de klant en het leveren van een maximale bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat staan daarbij centraal.

‘Big enough to deliver, small enough to care’

Niet de producten en diensten zijn het vertrekpunt, maar de behoeften en wensen van de klant. Fujitsu ontzorgt op ICT-gebied en voegt waarde toe voor de klant en voor de klant van de klant. Door te verdiepen in de bedrijfsvoering en het vakgebied van de klant. En door te investeren in een duurzame relatie.

Fujitsu levert op de klant afgestemde, bedrijfszekere ICT-oplossingen. Met het one-stop-shop Dynamic Infrastructures portfolio, bestaande uit gestandaardiseerde bouwstenen, kan vrijwel elke klantbehoefte worden ingevuld. Het producten- en dienstenaanbod omvat innovatieve en duurzame componenten met lage beheerskosten, afkomstig uit de eigen fabriek. Fujitsu biedt klanten bovendien een grote keuzevrijheid bij het inrichten en beheren, geheel of gedeeltelijk in huis of extern, van zijn ICT-infrastructuur (verschillende sourcing modellen). Daarnaast biedt Fujitsu aanvullende producten en diensten van strategische partners om het aanbod te completeren.

Dankzij geavanceerde concepten als ‘Virtualisatie’ en ‘Cloud’ staan de klant nieuwe mogelijkheden ter beschikking om flexibiliteit en kostenbesparing te realiseren. De standaard projectmethodiek die Fujitsu hanteert, garandeert dat implementatie binnen de afgesproken tijd en het budget plaatsvindt. De research & development investeringen van de wereldwijde Fujitsu Groep staan borg voor continue innovatie.

Onze merken

Ik heb een vraag