Fortinet

Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerk security appliances en marktleider in Unified Threat Management (UTM).

FortiGate

FortiGate security platforms leveren ongeƫvenaarde prestaties en beveiliging terwijl het de netwerkinfrastructuur vereenvoudigt. Fortinet biedt verschillende modellen voor kleine en grotere bedrijven, service providers en carriers.

FortiAnalyzer

De FortiAnalyzer serie van logging-, analyserings- en reporting appliances verzamelen veilig de log data van Fortinet devices en andere syslog-compatible devices. Een uitgebreid scala van eenvoudig op maat te maken rapporten stellen u in staat om te analyseren, rapporteren en archiveren van beveiligingsvoorvallen, dataverkeer, webcontent en e-mail-data om zo te voldoen aan het compliance beleid.

FortiWiFi

FortiWiFi voorziet u van netwerk, content en applicatie bescherming voor zowel uw bekabelde als wireless netwerk zonder sancties op het gebied van performance, kosten of beheersbaarheid. Daarnaast biedt het verschillende netwerk interface opties.

FortiWeb

FortiWeb web applicatie firewalls beschermen, balanceren en versnellen webapplicaties, databases en de informatie-uitwisseling hiertussen. FortiWeb appliances reduceren de implementatietijd en vergemakkelijken het security beheer.

FortiMail

De FortiMail appliance-serie is een bewezen, krachtig messaging security platform voor iedere organisatie. De FortiMail appliances maken gebruik van de jarenlange ervaring van Fortinet in het beschermen van netwerken tegen spam, malware en andere messaging-gerelateerde bedreigingen. Het filter blokkeert spam en malware voordat het invloed heeft op het netwerk en het effect heeft op de gebruikers.

FortiManager

Met FortiManager appliances kunnen Fortinet appliances (van een paar tot duizenden) centraal beheerd worden. Dit geldt voor FortiGate, FortiWiFi, FortiCarrier, FortiMail, FortiAnalyzer en virtuele appliances en ook voor de FortiClient endpoint security agents.

FortiSandbox

De FortiSandbox Advanced Threat Detection appliances zijn ontworpen om de hedendaagse doelgerichte aanvallen, die steeds vaker om traditionele verdedigingen heengaan en in netwerken terecht komen, te identificeren.

Onze merken

Ik heb een vraag