Internetverbindingen en WIFI

Veel dagelijkse werkzaamheden in jouw organisatie zijn, gemerkt of ongemerkt, afhankelijk van een verbinding met het internet. Onze verbindingen van zijn in alle opzichten geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik. Zo bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid.

Breedband veilig en betrouwbaar

Met een breedbandverbinding van RoutIT beschik je over een uiterst betrouwbare aansluiting, speciaal voor zakelijk gebruik. Je connectie met internet is ten slotte de basis voor de online bereikbaarheid van je organisatie. Dankzij het onafhankelijke netwerk van RoutIT hebben wij voor iedere situatie en toepassing een geschikte verbinding.

Meer dan alleen Internet

Wij bieden meer dan een gewone internetverbinding. Al onze voorzieningen zijn gericht op het bieden van een optimale beschikbaarheid. Dankzij een lange ervaring en het meervoudig gecertificeerde netwerk, zijn wij onder meer in staat om voor jou een netwerk op maat te creƫren. Daarnaast zijn de verbindingen geschikt voor het afhandelen van PIN over IP, Alarm over IP en de zorgsector. Informeer bij onze medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden.

Breedbanddiensten

Wij bieden internetverbindingen aan via de netwerken van verschillende carriers. Wij leveren glasvezeldiensten over de infrastructuur van alle grote netwerken. Zo zijn wij in staat om in vrijwel heel Nederland glasvezel te bieden en kan een glasvezelverbinding ideaal worden vormgegeven voor uw bedrijfssituatie.

Ik heb een vraag