Internetverbindingen en WIFI

Veel dagelijkse werkzaamheden in jouw organisatie zijn, gemerkt of ongemerkt, afhankelijk van een verbinding met het internet. Onze verbindingen van zijn in alle opzichten geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik. Zo bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid.

Breedband veilig en betrouwbaar
Met een breedbandverbinding van RoutIT beschik je over een uiterst betrouwbare aansluiting, speciaal voor zakelijk gebruik. Je connectie met internet is ten slotte de basis voor de online bereikbaarheid van je organisatie. Dankzij het onafhankelijke netwerk van RoutIT hebben wij voor iedere situatie en toepassing een geschikte verbinding.

Meer dan alleen Internet
Wij bieden meer dan een gewone internetverbinding. Al onze voorzieningen zijn gericht op het bieden van een optimale beschikbaarheid. Dankzij een lange ervaring en het meervoudig gecertificeerde netwerk, zijn wij onder meer in staat om voor jou een netwerk op maat te creëren. Daarnaast zijn de verbindingen geschikt voor het afhandelen van PIN over IP, Alarm over IP en de zorgsector. Informeer bij onze medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden.

Breedbanddiensten
Wij bieden internetverbindingen aan via de netwerken van verschillende carriers. Wij leveren glasvezeldiensten over de infrastructuur van alle grote netwerken. Zo zijn wij in staat om in vrijwel heel Nederland glasvezel te bieden en kan een glasvezelverbinding ideaal worden vormgegeven voor uw bedrijfssituatie.

QNAP IP-Surveillance
De QNAP Turbo NAS stelt je in staat om op besparende wijze een IP-surveillance systeem op te bouwen: Surveillance Station. Dankzij Surveillance Station kunnen beheerders de grote opslagcapaciteit van de Turbo NAS en de bestaande IP-infrastructuur gebruiken om een videosurveillance systeem te creëren.

Hiermee is het mogelijk om meerdere IP-camera’s op afstand te gebruiken en kan uitgerust worden met uitgebreide bewakings-, opname- en afspeelfuncties. Zo kan je jouw bedrijfsterrein beveiligen zonder dat er gebruik hoeft gemaakt worden van extra professionele apparatuur.

Innovatieve Netwerk Surveillance
Tracks levert professionele oplossingen voor Video, Toegangscontrole en LPR, allen op basis van de laatste stand van de techniek: IP- of Netwerktechnologie. Dit maakt het mogelijk om overal en altijd je beelden te raadplegen; live en opgenomen. Wij leveren complete oplossingen in samenwerking met IP Video Specialist VideoGuard. Deze systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik, meldkamer controle, industriële procesautomatisering etc. In de afgelopen jaren heeft Videoguard zich ontwikkeld tot de specialist op dit gebied. Relaties zijn o.a. Sint Antonius ziekenhuis in Nieuwegein, Politie Amsterdam, Erasmus MC Rotterdam, Sony Logistics Europe Tilburg.

Neem contact op