Werkplek- en serverbeheer

Om optimaal te functioneren heeft elke ICT-bedrijfsomgeving goedwerkende computers, actuele software, snelle netwerkaansluitingen, snelle breedbandverbindingen en moderne vaste telefonie nodig. Met server- en werkplekbeheer van Tracks BV ben je jarenlang verzekerd van een goed werkende ICT-omgeving.

Graag helpen wij jou met het opzetten en dagelijks ontzorgen van de totale ICT-omgeving. Hardware, diverse applicaties en software laten we perfect op elkaar aansluiten en onze kundige medewerkers beheren en monitoren 24/7 jouw ICT-omgeving.

Onze ICT-engineers volgen continue trainingen en opleidingen om zo altijd actueel en up-to-date te blijven. Nieuwe ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd om jou de beste oplossing te kunnen bieden.

Wij adviseren een ICT-omgeving die het best bij jou en jouw budget past, of deze nu (gedeeltelijk) in de cloud staat of op locatie. Het belangrijkst is dat je serverpark goed en professioneel wordt onderhouden, beveiligd en geüpdatet om de ICT-werkzaamheden zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Door de enorme ontwikkelingen en contante veranderingen binnen de ICT-branche is het noodzakelijk om periodiek kritisch naar verbeteringen te kijken in het beheer van je server- en werkplekken.

Naast server- en werkplekbeheer bieden wij ook een complete dienstverlening aan op het gebied van migratie, installatie, projectmanagement, colocatie en cloud-omgevingen. Denk daarbij aan het serverbeheer van je totale serverpark, tot het migreren naar een gehoste private cloud-omgeving in ons datacenter of een public cloud-omgeving. 

Wilt u meer weten over server- en werkplekbeheer neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik heb een vraag