Proactief netwerkbeheer

Dat is niet eenvoudig in deze moderne tijd van razendsnelle ontwikkelingen die van de ene op de andere dag alweer achterhaald blijken te zijn. Gelijktijdig is je bedrijfsvoering in hoge mate afhankelijk van diezelfde technologie. ICT is tegenwoordig het hart van alle activiteiten binnen je bedrijf, maar ook zeer een kwetsbaar hart en over dat laatste wordt vaak te makkelijk gedacht.

Cloud Computing, Hybride of Traditionele netwerken?

Een simpele vraag, maar lastig te beantwoorden zonder vooraf onderzoek gedaan te hebben. Vaak wordt gedacht dat een totale cloudoplossing niet alleen modern en flexibel is maar ook goedkoper dan de (meer) traditionele netwerkoplossingen. Voor een goed advies kijken wij naar alle aspecten die belangrijk kunnen zijn in het geheel en dat geeft regelmatig zeer verrassende uitkomsten. Een punt wat wij zeker meenemen in ons advies is de huidige aanwezige ICT-apparatuur. Vaak blijkt deze apparatuur nog heel goed inzetbaar voor andere functionaliteit binnen het netwerk. Zo zijn oude pc’s over het algemeen heel goed inzet baar als een Thin Client in een kostenbesparende terminal-server omgeving.

Netwerkinstallatie en -beheer, advies, ontwerp, migratie, integratie en beheer

Ons aanbod is zeer ruim en op alle aspecten bieden wij kennis, openheid en creativiteit. Hierbij staat het belang van de klant altijd voorop. Bij advies en veranderingen staan effectiviteit, gebruiksgemak, veiligheid, continuïteit en kostenbesparing. Ons doel is een oplossing bieden met een minimum aan problemen en een optimaal gebruiksgemak voor de gebruikers. Wat security betreft, bij Tracks ben je in veilige handen.

Ik heb een vraag