Migraties

Onafhankelijk van de economische ontwikkelingen moeten organisaties migreren naar nieuwe technologieën of ICT- platformen. Bestaande omgevingen moeten geüpgraded worden om te kunnen profiteren van verbeterde prestaties, de flexibiliteit en de algemene functionaliteit. Dit zijn investeringen die gedaan moeten worden om een concurrerende leiderspositie te behouden en te garanderen. Belangrijk bij een migratie is dat de bedrijfscontinuïteit niet of zo min mogelijk wordt aangetast.

Als de technologie veranderd kan het een uitdaging zijn om bij te blijven en de integriteit van vitale informatie- en bedrijfsprocessen te behouden. Tracks begrijpt de complexiteit van migraties en de bijbehorende veranderingen en kan het project uitstekend begeleiden.

Of je nu voor een technologie-upgrade of een totale migratie staat, Tracks helpt je verder. Nieuwe technologieën en systemen inzetten vergt vaak meer van de onderneming dan alleen de installatie op zich. Het succes van een migratie wordt gevormd door meerdere aspecten. Er komt bijvoorbeeld veel op je medewerkers af tijdens een veranderingsproces. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die meegenomen moeten worden in het totaalplan.

Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de potentiële voor- en nadelen die voortkomen uit een mogelijk migratietraject. Waarna we vervolgens de plannen oppakken, de migratie en implementatie voor je uitvoeren en adequaat omgaan met de vaak vergeten nazorg.

Ik heb een vraag