Hard- en software

Hardware

Tracks BV kan jouw bedrijf voorzien van een nieuw en modern ICT-netwerk waarmee je medewerkers snel, flexibel en vooral veilig kunnen werken. Wij adviseren, leveren en installeren alle apparatuur en componenten die nodig zijn in een ICT-netwerk. Wij leveren op verzoek alle apparatuur gebruiksklaar af op locatie, zodat je meteen aan de slag kunt.

Naast een compleet netwerk leveren wij ook laptops, computers, tablets, smartphones of printers. Al ruim 20 jaar leveren wij alle grote A-merken als Apple, Fujitsu, HP, Lenovo, DELL etc. Naast laptops, computers en printers zijn we gespecialiseerd in netwerkapparatuur en software van o.a. Cisco, Microsoft, Netgear, Fortinet, APC, Ruckus en anderen.

Software

Wij zijn geregistreerd Microsoft Partner en kunnen je daardoor uitstekend adviseren over de manier waarop je Microsoft licenties het best kunt inzetten binnen jouw ICT-omgeving. Daarnaast geven wij advies over algemene softwarelicenties, die wij in de meeste gevallen ook kunnen leveren en beheren.

Thuiswerk en mobiele oplossingen

De behoefte aan flexibele werkplekken en thuiswerkplekken in de laatste jaren enorm toegenomen. Veiligheid is hierbij zeer belangrijk, maar krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Wij hebben inmiddels een zeer ruime ervaring op dit gebied en kunnen niet alleen gebruiksvriendelijke, maar ook flexibele oplossingen bieden, die voldoen aan een zeer hoge graad van beveiliging.

Tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit de moderne ICT-omgeving. Tracks BV kan ervoor zorgen dat deze apparaten op een gecontroleerde en veilige manier in verbinding kunnen staan met je ICT-omgeving. Zo kunnen jij en je medewerkers met een smartphone of tablet toegang krijgen tot de bedrijfsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan de E-mail en agenda, maar ook aan bestanden. Afhankelijk van de gebruikte ICT-omgeving is het ook mogelijk om complete bedrijfsapplicaties te gebruiken.

Advies op maat

Is het tijd voor nieuwe ICT-apparatuur? Dit betekent meestal een behoorlijke investering. Wij kunnen je adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, waarmee je een uitstekende basis legt voor jarenlang probleemloos werken.

Ik heb een vraag