Werken in de cloud

Overal en snel werken in de Cloud

Informatietechnologie gaat meer en meer een strategische rol spelen, informatie moet overal en snel beschikbaar zijn en ICT moet bijdragen aan meer productiviteit en vooral ook efficiency. Het grote voordeel van werken in de Cloud is dat de medewerker middelen efficiënter kan inzetten en bestanden, informatie en documenten kan delen en daardoor slimmer kan werken. Immers via een verbinding kun je overal werken met elke computer, laptop, smartphone of tablet. Zo kun je eenvoudig bij de documenten, e-mail, spreadsheets, brieven, correspondentie, adresgegevens, databases e.d. te komen.


Nieuwe manier van werken in de Cloud

Werken in de Cloud maakt het beheer eenvoudiger, extra gebruikers en zelfs vestigingen zijn snel uit te rollen en hoef je in veel gevallen niet extra te investeren in je ICT omgeving. Een ideaal middel om je doel te bereiken, optimale beschikbaarheid van je informatie. In te vullen met de producten die bij je omgeving passen. Centralisatie van je omgeving heeft veel voordelen maar vereist aan de andere kant een doortastende aanpak.

Dankzij onze lange ervaring en implementaties zijn we een betrouwbare partner voor jou. Tracks faciliteert niet alleen vanuit haar eigen Cloud omgeving maar kan ook on-premise Cloud oplossingen en combinaties met public Cloud platformen implementeren.


Informatie en applicaties eenvoudig beschikbaar

De kracht van werken in de Cloud is dat data-informatie en applicaties eenvoudig op diverse client platforms zijn te gebruiken. De applicaties zijn overal, altijd en met elk type client te benaderen. Maar integratie van bestaande informatiesystemen naar nieuwe omgevingen als portals en mobiele werkplekken is ook mogelijk. Daar de voordelen van een centrale aanpak in veel gevallen doorslaggevend zal zijn, neemt ook de complexiteit en afhankelijkheid van o.a. het serverpark flink toe. Een juiste voorbereiding, kennis en ervaring zijn cruciaal. Onze rijke ervaring met o.a. Server Based Computing heeft bewezen dat wij oplossingen succesvol kunnen ontwerpen, implementeren, onderhouden en ondersteunen.

Onze expertise

Wij helpen u graag. Evenals onze cloud-oplossingen is onze dienstverlening heel divers maar ook helder. In overleg met jou, kijken wij graag naar de beste route voor succes.

Onze Cloud oplossingen staan garant voor:

• Overal en snel werken in de Cloud
• Altijd en overal toegang tot je programma’s en bestanden op je computer, laptop, tablet en smartphone
• Lage investeringen per maand
• Altijd beschikken over de nieuwste technologie
• Plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken


Dit zijn de belangrijkste voordelen die de Cloud aan zakelijke gebruikers biedt. Deze nieuwe, moderne manier van werken is voordelig, bespaart veel tijd en biedt zekerheid en gemak!

Neem contact op