Backup in de cloud

Vraag je je ook weleens af of je data veilig is?

Je maakt op dit moment een back-up op tape of harde schijf maar ook dat kan mis gaan. Denk eens aan uitval van een tape of harddisk of nog erger waterschade, of diefstal. Tracks back-up neemt deze zorgen weg en biedt niet alleen een vellige oplossing maar ook een gemakkelijke manier om een back-up van uw bestanden te maken of een kopie van uw volledige ICT-omgeving. Met onze moderne oplossingen kunnen we ook een restore in de Cloud aanbieden zodat je bij grote calamiteiten weer snel kunt beschikken over je ICT- omgeving.

Veiligheid

Onze online back-up wordt online gecodeerd. Verdere beveiliging wordt gegarandeerd door dubbele uitvoering op ons platform. In het beveiligde datacenter zijn je bestanden beschermd tegen schade maar ook tegen hackers en virussen. Indien gewenst is de back-up dubbel uitgevoerd op twee verschillende locaties.

Altijd beschikbaar

Waar je ook bent, altijd is je data beschikbaar via het Internet. Zo trek je aan het einde van iedere werkdag met een gerust hart de deur achter je dicht. Je kunt rekenen op onze expertise.

Ik heb een vraag