Dell

Luisteren. Leren. Leveren. Dat is wat wij doen.

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen Dell bij het leveren van technische oplossingen die hen helpen om meer te bereiken, of ze nu thuis zitten, op hun werk, op school of elders in de wereld.

Dell is uniek gepositioneerd om trends in de computerindustrie beïnvloeden.

Dell leidt door standaarden en technologieën van industriegroepen en strategische partners in te schakelen. We werken samen in plaats van te concurreren met topleveranciers en fabrikanten. Deze partnerschappen geven ons een unieke en brede kijk op ICT- wereld.

Sinds de eerste Dell PC werd geïntroduceerd in 1986, bleef Dell de markt vormgeven door nieuwe markten aan te boren en baanbrekende ontwikkelingen door te voeren in de ICT-omgeving thuis en in die van kleine ondernemingen. Dell springt snel in op behoeften in de markt en stimuleert innovatie die waarde heeft voor de klant. Dell inventariseert deze behoeften dagelijks via klantinteracties, georganiseerde evenementen, social media en klantenpanels.

Dell’s Research and Development inspanningen reiken over de hele wereld onder leiding van een aantal van de meest gerenommeerde productontwerpers en ingenieurs uit de industrie. De kern van Dell’s aanpak blijft de niet aflatende inzet om nieuwe en betere oplossingen te bieden die direct op de behoeften van de klant inspeelt.

Onze merken

Ik heb een vraag