Brother

Al meer dan 50 jaar “at your side”
Brother is een internationale fabrikant van elektronica. De Nederlandse dochteronderneming verzorgt de verkoop, marketing, technische ondersteuning, opslag en distributie. Brother werd 100 jaar geleden opgericht in Nagoya, Japan, en heeft een rijke historie van 50 jaar in Europa.

Brother Nederland is verantwoordelijk voor de volgende divisies: printers, all-in-ones, faxen, beletteringsystemen, labelprinters, scanners en stampcreators. Deze producten worden verkocht via uitgebreide dealernetwerken. European Vision 21 zet zich ervoor in om van Brother een verenigde sales- en marketingorganisatie van wereldklasse te maken die er trots op is om unieke producten te verkopen en een “tot uw dienst”-service te leveren in onze dagelijkse activiteiten.

Brother Earth is opgericht in 2010 en staat voor de ethische aanpak die Brother hanteert ten opzichte van het milieu. Deze aanpak verenigt de principes van ons Wereldwijde Handvest en Milieubeleid en zorgt ervoor dat deze ethiek wordt toegepast op ons bedrijf, onze producten en onze medewerkers.

Mobiele printers voor onderweg of op locatie
- De nieuwste mobiele printers
- beschikken over geavanceerde verbindingsmogelijkheden.
- zijn ideaal voor gebruik onderweg of op locatie door gestroomlijnde vormgeving.
- bevatten thermische printtechnologie.
- zijn erg geschikt voor dienstverlenende bedrijven met medewerkers in de buitendienst en
  veiligheids- en hulpdiensten.
- zijn uit te breiden met diverse accessoires voor een maatwerk oplossing.

Projecten

Beentjes Transport

Haarlem, Heerhugowaard
Lees meer >

Schilt Engineering

Schoonhoven
Lees meer >

Mega tegels

Den Helder
Lees meer >

Nieuws

Algemene Verordening Gegegevens-bescherming (AVG)

Van sommige zaken bent u zich bewust. De huisarts weet bijvoorbeeld of u gezond bent en de bank ziet hoeveel geld op uw rekening staat. In het dagelijkse leven staat u waarschijnlijk niet stil bij de hoeveelheid informatie die blootgesteld wordt. De Europese Unie wil inwoners beter beschermen tegen de macht van dataverzamelaars en het misbruiken van data. Er komt daarom een nieuwe wet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees meer >

Surface Book, flexibeler en krachtiger dan ooit

Lees meer >

Neem contact met mij op