Apple

Verricht wonderen op de werkvloer met Apple

iPad, iPhone, Apple Watch en Mac zijn de meest intuïtieve, inspirerende en krachtige tools voor het moderne bedrijfsleven. Met innovatieve hardware, software en diensten die zorgen voor een unieke gebruikerservaring, biedt Apple je werknemers alles wat ze nodig hebben om fantastische dingen te doen.

De perfecte aanvulling voor een mobiele wereld

Werknemers kunnen geweldige dingen doen met een Mac of iOS-device. En als ze samen worden gebruikt, is er zelfs nog veel meer mogelijk. Een Mac werkt met iPhone en iPad samen zoals alleen een Mac dat kan. En omdat veel apps op zowel Mac als een iOS-device werken, kunnen werknemers probleemloos van het ene naar het andere apparaat omschakelen

Samen nog beter

Met Continuïteit kunnen werknemers telefoongesprekken voeren vanaf hun Mac, ook als hun iPhone in een andere kamer ligt. Ze kunnen aan een email beginnen, een document bewerken of internetten op het ene apparaat, en verdergaan waar ze waren gebleven op een ander. Ook kunnen werknemers Persoonlijke hotspot activeren op hun Mac, zodat ze overal online kunnen zijn.

Draadloos werken

Dankzij de nieuwste technologieën in OS X kunnen werknemers werken zoals ze willen, zonder onnodig gedoe met kabels. Werknemers kunnen draadloos presentaties geven met AirPlay en Apple TV, en gemakkelijk bestanden delen met AirDrop, ook van een Mac naar een iOS-device.

 

Onze merken

Ik heb een vraag